Szeretettel köszöntelek a Táp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Táp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Táp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Táp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Táp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Háziasszonyok figyelmébe!
Egy fincsi cukkinireceptre bukkantam egy gasztronómiai magazinban. Én elkészítettem és nagyon ízlett. Aki szeretné kipróbálni, íme a recept.
Hozzávalók 4 személyre
50 dkg cukkini
10 dkg krinolin vagy fürstli
10 dkg sajt
2 db tojás
2 evőkanál búzadara
2 evőkanál rétesliszt
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 dl olaj
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 sárgarépa
fél cs. sütőpor
só, feketebors
kömény
majoranna
kakukkfű /a fűszerek ízlés szerint/
Egy nagyobb tálba reszeljük bele a meghámozott cukkinit, a répát, a sajtot, adjuk hozzá a kockára vágott krinolint, a tojásokat, az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a darát, a lisztet, a zsemlemorzsát. Fűszerezzük meg ízlés szerint, majd öntsük hozzá az olajat és alaposan keverjük össze.
A masszát tegyük bele egy kivajazott és zsemlemorzsával megszórt sütőtálba és 180 fokra előmelegített sütőben süssük aranybarnára.
Próbáljátok ki, mert nagyon ízletes és praktikus felhasználása a még mindig bőven termő ,kedvenc zöldségfélénknek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!