Szeretettel köszöntelek a Táp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Táp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Táp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Táp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Táp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Táp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gyertya süti
A gyertya törzse mézes lap , csokikrémmel összeragasztva és lecsorgatva cukor mázzal.
A láng kettévágott füge. Belseje pedig mandula.
Mézes lapok hozzávalók
* 45 dkg liszt
* 15 dkg cukor
* 6 dkg margarin
* 3 evőkanál méz
* 6 evőkanál tej
* 2 tojás
* 1 kávéskanál szódabikarbóna
Mézes lapok készítése
A cukrot, a mézet, a tojásokat, margarint, és a tejet egy lábosban melegítjük. Amikor minden megolvadt belekeverjük a lisztet és a szódabikarbónát. A tésztát gyúródeszkán jól összegyúrjuk és négy részre osztjuk, így négy darab vékony lapot kapunk. Sütésnél vigyázzunk, hogy a lapok szélei ne égjenek meg.
A cukormáz:
Porcukor és víz keveréke, olyan sűrű legyen hogy ha kihúzod a gyertya szélére lassan csorogjon le
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!